SHOE STORE EXT
SHOE STORE EXT
SHOE STORE ELEVATION 1
SHOE STORE ELEVATION 1
SHOE STORE ELEVATION 2
SHOE STORE ELEVATION 2
SHOE STORE FLOOR PLAN
SHOE STORE FLOOR PLAN
SHOE STORE SECTION
SHOE STORE SECTION

BOUTIQUE SHOE STORE

The design was inspired by the ‘sawtooth’ lace-up style. Diagonals turned into dynamic forms that project from the façade towards the interior and along the structure of the space.

The white strip that laces the glass box expresses contemporary minimalist character. The interior combines this style with reclaimed wood to take on a warmer but still unique attitude that invites customers to move and flow within the directionality of the plan.

 

Custom furniture was also designed to fit the needs and style of the store. In the center of the city, the store takes on a sculpture-like attitude that communicates with the existing urban surrounding, almost as a pause from the past-paced lifestyle.